Филтри

Категории

Цвят
Металик цветове
Металици
Светлоотразителни шарки
Ивици
Флуоресцентни цветове

Orafol

Orafol Изображение

ORAFOL Europe е един от водещите производители на самозалепващo фолио, светлоотразително фолио, двойнозалепващи ленти и други висококачествени полимерни продукти с приложение в различни сфери на индустрията.

Международната група ORAFOL е със седалище в Ораниенбург, Германия.

Като надежден партньор на промишлени и търговски предприятия, ORAFOL поддържа най-високи стандарти за качество, иновации и отговорност към околната среда.

Компанията разполага с висококвалифицирани екипи в научноизследователската и развойна дейност, производството и технологиите.

Клиенти в повече от 100 страни на всички континенти се доверяват на ORAFOL.

Продукти

Orafol

ORAFOL Europe е един от водещите производители на самозалепващ o фолио, светлоотразително фолио, двойнозалепващи ленти и други висококачествени полимерни продукти с приложение в различни сфери на индустрията. Международната група ORAFOL е със седалище в Ораниенбург, Германия. Като надежден партньор на промишлени и търговски предприятия, ORAFOL поддържа най-високи стандарти за качество, иновации и отговорност към околната среда. Компанията разполага с висококвалифицирани екипи в научноизследователската и развойна дейност, производството и технологиите. Клиенти в повече от 100 страни на всички континенти се доверяват на ORAFOL.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки